vineri, 12 iunie 2015

Chec cu spanac


CHEC CU SPANAC


Ingrediente:
  • 3 oua
  • 150g faina alba
  • 150g faina integrala
  • 100 ml ulei
  • 130 ml lapte
  • 300 g spanac oparit
  • 150g branza sarata ( puteti folosi pt copii si cas sau cascaval)
  • 3-4 catei usturoi
  • 1plic praf de copt
  • Sare
  • Piper
Mixati ouale cu laptele si uleiul. Separat amestecati faina alba cu cea integrala si cu praful de copt. In compozitia de oua adaugati treptat faina si nixati. Incorporati apoi si spanacul oparit, bine scurs si tocat marunt, apoi si branza rasa fin. Se adauga si usturoiul tocat fin sau ras, se potriveste de sare si piper.
Se toarna compozitia intr.o tava de chec, 3/4 din tava, unsa cu unt si tapetata cu faina, si se da la cuptorul preincalzit, la foc mic, 35-40 minute, pana trece testul scobitorii. Se taie apoi cand se raceste.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu