duminică, 14 iunie 2015

Pui cu ciuperci si smantana


PUI CU CIUPERCI SI SMANTANA


Ingrediente:

  • 1 kg piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • O ceapa
  • 400 g smantana
  • Sare
  • Piper alb
  • O lingurita usturoi praf
  • O lingura faina
  • Marar
Se toaca marunt ceapa si se "caleste" in putin ulei cu apa. Cand s.a inmuiat se adauga si pieptul de pui taiat cuburi si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba carnea.
Se adauga si ciupercile taiate felii si se lasa sa scada zeama si sa fiarba toate.
Se amesteca smantana cu o lingura de faina si cu putina zeama din mancarica, apoi se adauga usor amestecand mereu. Se condimenteaza cu sare, piper, usturoi si se mai lasa sa dea un clocot.
Se adauga la final marar tocat fin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu