sâmbătă, 16 mai 2015

Ardei umpluti


ARDEI UMPLUTI

Ingrediente:
  • 6 ardei grasi
  • un dovlecel (taiat in 2)
  • 500 g pulpa de curcan tocata
  • 2 pumni de orez
  • Un praf de sare
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 oua
  • 2 linguri sos de rosii
  • un praf de faina
Se curata ardeii de seminte si se spala. Se curata si dovlecelul si se scobeste cu o lingurita miezul. 
Se amesteca ceapa tocata marunt cu carnea tocata, orezul, sarea, ouale si un praf de sare. Se umplu ardeii si dovleceii pana aproape de margine, se lasa loc un deget sa aiba loc sa se umfle. Se aseaza frumos intr.o cratita si se presara putina faina peste fiecare sa nu se imprastie carnea la fiert. Se umple cratita cu apa, sa ii acopere si se adauga sosul de rosii in apa.
Se lasa la fiert aprox. o ora.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu