PIZZA LA TIGAIE
Ingrediente:
- 1 ou
- 3 linguri iaurt
- un praf de sare
- 1/2 lingurita praf de copt
- 4-5 linguri de faina
- cascaval/mozzarela
- sos rosii si ce vrea fiecare pe pizza
Se amesteca oul batut cu iaurt, se pune si praful de copt, sarea, faina si se amesteca bine. Consistenta trebuie sa fie ca a unui chec mai gros.
Se unge tigaia cu putin ulei, se rastoarna aluatul, se niveleaza cu lingura, apoi se unge cu sos de rosii, se pune cascavalul si ce mai vrea fiecare. Se lasa la foc mic de tot, cu tigaia acoperita 15 min, primele 10 min nu se ridica capacul, apoi se verifica blatul.
Eu am facut una cu ton pe o jumatate si cealalta jumatate cu sos de rosii, cascaval, felii de rosii proaspete. Asta a fost pt fetita. Tati a avut cu sos rosii, cascaval, salam, ciuperci si rosii proaspete. Eu am avut cu sos rosii, cacaval, ton si porumb.
Eu am facut una cu ton pe o jumatate si cealalta jumatate cu sos de rosii, cascaval, felii de rosii proaspete. Asta a fost pt fetita. Tati a avut cu sos rosii, cascaval, salam, ciuperci si rosii proaspete. Eu am avut cu sos rosii, cacaval, ton si porumb.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu