luni, 2 martie 2015

Budinca de quinoa cu caise


BUDINCA DE QUINOA CU CAISE


Ingrediente:

  • 3 linguri quinoa
  • o lingura iaurt
  • 2 linguri branzica de casa sau urda dulce
  • un ou
  • lapte
  • 10 caise deshidratate
  • cateva stafide
Quinoa se pune la hidratat peste noapte in 9 linguri apa si o lingura iaurt, intr-un borcan cu capac, la temperatura camerei. Se pun si caisele cu stafidele la hidratat in apa.
A doua zi se spala quinoa foarte bine, in mai multe ape si se pune la fiert in lapte pentru aprox. o ora la foc mic, amestecand continuu, sa nu se prinda.
Se taie caisele bucatele. Se amesteca quinoa fiarta si racita, scursa de excesul de lapte, cu branzica, cu caisele si stafidele, si cu oul batut si se pune intr-o tavita unsa cu putin unt. Se da la cuptor la foc mic pentru aproximativ 30 min, pana se leaga oul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu