duminică, 1 martie 2015

Briose cu visine


BRIOSE CU VISINE


Ingrediente:
  • 3 oua
  • 1/2 cana zahar
  • 1/3 cana ulei
  • 1/3 cana lapte
  • 1 cana si 1/3 faina
  • vanilie
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 1/2 lingurita otet
  • un pumn de visine congelate

Se bat albusurile cu zaharul si se adauga si vanilia. Separat se amesteca galbenusurile cu uleiul pus treptat, ca la maioneza, si se adauga peste albusuri. Laptele se amesteca cu praful de copt si se toarna si el peste compozitie, apoi se adauga si faina. Se taie visinele pe jumatate, dupa ce au fost dezghetate si scurse bine, si se adauga la compozitie.
Se ung formele de briose cu unt si se pune compozitia in ele 3/4. Se baga in cuptorul rece, la foc mic, 35-40 min. In primele 20 minute nu se deschide cuptorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu