miercuri, 27 mai 2015

Clafoutis cu cirese


CLAFOUTIS CU CIRESE


Ingrediente:

  • 600 g cirese fara samburi
  • 4 oua
  • 100g zahar
  • 125 g faina
  • 250 ml lapte
  • Un praf de sare
  • Esenta de vanilie
  • Unt pentru uns tava
  • Pesmet pt tapetat tava
Se pun ciresele intr-o tava(28-30 cm) unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Restul ingredientelor se amesteca bine intr-un bol cu un tel. Va rezulta un aluat ca cel de clatite.
Se toarna aluatul peste cirese si se da la cuptor la foc mediu pt 30-35 minute.
PS: va creste destul de mult, tava trebuie sa fie inalta, ca cea de pandispan. Dupa 5 min dupa ce ati scos-o din cuptor se va lasa, este ceva normal.






Sursa: Lalena.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu