vineri, 3 iulie 2015

Budinca de broccoli cu dovlecel


BUDINCA DE BROCCOLI CU DOVLECEL


Ingrediente:

  • Un dovlecel
  • 4-5 buchetele broccoli
  • 2 linguri mozzarela data pe razatoare
  • 1 lingura branza de vaci slab sarata
  • 2 oua
  • 1 lingurita fulgi de drojdie inactiva
  • 1 lingura smantana
Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii. Se pune la aburi impreuna cu broccoli. Se lasa sa se raceasca.
Intre timp, se bat ouale, se adauga branza data pe razatoare, mozzarela, smantana si se amesteca bine.
Se pun legumele peste amestecul de ou si se amesteca putin,  sa se prinda oul de ele. Se rastoarna totul in tava unsa cu putin unt. Deasupra se presara fulgii de drojdie.
Se da la cuptor la foc mediu, 20-25 min, pana se leaga bine oul.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu