sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Briose cu cocos


BRIOSE CU COCOS


Ingrediente:( masura= o cana de 240 ml)

  • 2 si 1\4 cani faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1\2 lingurita sare
  • 1 cana zahar
  • 2 cani fulgi de cocos
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • Vanilie
  • 5 linguri unt topit


Intr-un bol se amesteca faina, praful de copt, sarea si zaharul. Se incorporeaza si nuca de cocos.
Separat se amesteca ouale, laptele si vanilia.
Se adauga compozitia lichida in mijlocul compozitiei solide si se amesteca. Se adauga si untul topit si racit si se omogenizeaza.
Se toarna compozitia in forme de briose tapetate cu hartiute speciale si se coace la foc mediu 20-25 minute, pana trece testul scobitorii.



Sursa: Brigitta Moldovan.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu