joi, 8 octombrie 2015

Biscuiti spirala


BISCUITI SPIRALA


Ingrediente:


  • 200 g unt
  • 80 g zahar
  • 2 lingurite zahar vanilat
  • 2 oua
  • 500 g faina
  • O lingurita praf de copt
  • 3 linguri pudra de roscove\carob
Se amesteca untul moale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga apoi si ouale si se amesteca bine. Se pune si faina cu praful de copt si se framanta aluatul.
Se imparte aluatul in doua parti, una din ele se amesteca cu pudra de roscove\carob.
Se intinde doua foi si se suprapun, peste foaia cu carob se pune cea alba. Se ruleaza usor si se baga la congelator 10-15 minute.
Se taie apoi felii de 1 cm grosime si se aseaza pe tava tapetata cu hartie de copt.
Se coc la foc mediu pentru 15-20 minute.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu