marți, 20 octombrie 2015

Briose cu mascarpone si zmeura


BRIOSE CU MASCARPONE SI ZMEURA


Ingrediente:

  • 2 oua
  • 250 g faina
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri zahar brut
  • 100 g unt
  • 1\2 plic praf de copt
  • Pastaie de vanilie
  • 125g mascarpone
  • O lingura miere
  • 100 g zmeura
Se topeste untul la foc mic, amestecand continuu, apoi se lasa la racit. Separat se freaca galbenusurile spuma cu zaharul si vanilia, apoi se adauga untul racit si laptele. Dupa ce s.a topit bine zaharul, se adauga treptat faina si praful de copt.
Intr.un vas se bat albusurile spuma, apoi se adauga treptat la compozitie, amestecand usor. Se toarna apoi compozitia in forme de briose. Se coc la 180 grade pentru 15-20 minute.
Se amesteca bine mascarpone cu miere, apoi se adauga si zmeura facuta piure.
Se decoreaza briosele dupa ce s.au racit si se dau la frigider pentru o ora.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu