vineri, 16 octombrie 2015

Conopida pane cu sos de iaurt


CONOPIDA PANE CU SOS DE IAURT


Ingrediente:

  • O conopida mica
  • 2 oua
  • Piper
  • Sare
  • Boia dulce
  • O lingura ulei
  • Pesmet
  • Faina
  • Un iaurt 10% grasime
  • Un catel de usturoi
  • Cateva fire de marar
Conopida se spala, se desfac buchetelele si se face la aburi cateva minute. Se lasa apoi sa se raceasca.
Se amesteca uleiul cu sare, piper, boia si se tavalesc buchetelele de conopida prin amestec. Se dau apoi prin faina, ou batut, pesmet si se pun in tava, pe hartie de copt. Se pulverizeaza putin ulei si se dau la cuptor 10-15 minute, pana se rumeneste pesmetul.
Pentru sos: se amesteca iaurtul cu usturoi pisat si marar tocat fin.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu