duminică, 11 octombrie 2015

Rulada cu mascarpone si zmeura


RULADA CU MASCARPONE SI ZMEURA



Ingrediente: (pentru tava de 33x21)
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 150 g mascarpone
  • O lingura zahar
  • 100 g zmeura
Se separa albusurile de galbenusuri.
Se bat albusurile spuma tare, apoi se adauga pe rand galbenusurile, zaharul, uleiul si faina si se incorporeaza usor cu o spatula.
Se toarna compozitia intr.o tava tapetata cu hartie de copt si se niveleaza.
Se da la cuptorul preincalzit pentru fix 15 minute, la foc mediu.
Se lasa sa se raceasca in tava.
Mascarpone se freaca bine cu o lingura de zahar si zmeura facuta piure, la blender.
Cand foaia de rulada e complet racita se unge cu crema de mascarpone si se ruleaza usor, cat mai strans. 
Se da la frigider pentru cateva ore, apoi se taie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu