joi, 8 octombrie 2015

Prajitura rapida cu struguri


PRAJITURA RAPIDA CU STRUGURI


Ingrediente:


  • 200 g faina
  • O lingurita praf de copt
  • 140 g zahar
  • 3 oua
  • 120 g unt
  • Vanilie
  • 300 g struguri
Se topeste untul si se lasa sa ajunga la temperatura camerei.
Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, ouale, vanilia si untul topit. Omogenizam cu un tel pana rezulta o compozitie fara cocoloase.
Strugurii se spala cu apa rece si se tavalesc prin faina, apoi se incorporeaza usor in aluat.
Se toarna amestecul intr- o forma tapetata cu unt si faina si se da la cuptor la foc mediu pentru 35-40 minute.
Se lasa sa se raceasca complet, apoi se scoate din forma.

Sursa: Brigitta Moldovan





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu