marți, 20 octombrie 2015

Chiftelute cu sfecla rosie si cartofi dulci


CHIFTELUTE CU SFECLA ROSIE SI CARTOFI DULCI


Ingrediente:

  • O sfecla rosie
  • Un cartof alb mare
  • O bucata praz de 10 cm
  • Un sfert piept de pui
  • Un ou
  • Marar
  • Un catel usturoi
  • O lingura pesmet
  • Un cartof dulce mare
Sfecla rosie se coace in cuptor aprox 1,5 ore. Cartoful alb se curata, se taie cubulete si se fierbe. Se fierbe si pieptul de pui.
Se da sfecla rosie pe razatoare. Pieptul de pui se toaca marunt. Cartoful fiert se piseaza cu furculita, se toaca si prazul marunt. Se amesteca sfecla, cartoful, pieptul de pui, prazul, marar, oul, usturoiul pisat si lingura de pesmet si se formeaza chiftelutele cu mana. Se pun in tava pe hartie de copt.
Cartoful dulce se curata, se spala si se taie fasii, apoi se pune in tava langa chiftelute.
Se pulverizeaza ulei de masline peste ele si se dau la cuptor, la foc potrivit,  25-30 minute. Dupa 15 minute se intorc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu